Dr.med.dent. Antonijela Vacula

Zdravlje, estetika i funkcionalnost

O nama

o nama

o nama

Centar Zagreba

Privatna stomatološka ordinacija dr. Antonijela Vacula nalazi se u centru Zagreba, u Grškovićevoj 4, što je u blizini parka Ribnjak i kazališta Mala scena – još od 2002. godine neprekidno daje usluge svim dobnim skupinama; od djece do najstarijih.

Zdravlje i ljepota

Praksa od preko dva i pol desetljeća te stalna primjena dostignuća struke i tehnologije preporuka su i jamac onog što pacijenti žele i traže – zdravlje i lijep izgled zubi po pristupačnim cijenama.

Blistav osmijeh

Dobrobit zdravlja i ljepote kao pokretača napretka u ovo naše vrijeme koje traži što blistaviji osmijeh i što pozitivniju emociju – mogu nas udružiti u zajedničku misiju.

Estetika i funkcionalnost

Željeno ordinacija ispunjava kroz cjelovit stomatološki program i nadasve individualni pristup. Stručnost i strpljenje jednako se nudi svakom pacijentu.  Posebnost ordinacije je brižnost za estetski popravak zuba, tako da pacijent osim temeljite funkcionalnosti zuba može dobiti i samopouzdanje zbog maksimalno prirodnog izgleda. 

 

Suradnja

Ordinacija surađuje s drugim stručnjacima ortodoncije i kirurgije, čime se postiže jedinstven rezultat zdravlja i ljepote. Osmijeh što zrači samopouzdanjem za dobar selfie na društvenim mrežama ne malo poboljšava socijalnu i poslovnu interakciju i ujedno je uvod je u nova životna zadovoljstva naših pacijenata, što je dugoročni cilj ove ordinacije.

Kao turisti!

Napokon, zbog kvalitete rada i pristupačnih cijena naši pacijenti dolaze i iz drugih zemalja! Jer, tijekom rada na njihovom dentalnom zdravlju i lijepom izgledu – oni se mogu osjećati opušteno, kao turisti! Da, ordinacija je u mogućnosti organizirati im i druge nužne usluge za turistički boravak u Zagrebu – od smještaja do prehrane.

U našoj ordinaciji uvijek možete očekivati..

N

Profesionalnost

N

Stručnost

Dr.med.dent.

Antonijela Vacula

 

Diplomirala je 1988. na Stomatološkom fakultetu. U Domu zdravlja Vrapče radi četiri godine, te 2002. godine otvara privatnu praksu i u kontinuitetu do danas pruža stomatološke usluge.

Jednako posvećena uz stalno stručno usavršavanje. Educira se i sudjeluje na brojnim kongresima i stručnim skupovima.

Svakom pacijentu pristupa individualno, brinući se o zdravlju i estetici zuba. U svojoj ordinaciji okuplja tim stučnjaka i svih grana stomatologije.

Stalni član Hrvatske Komore dentalne medicine Član Hrvatskog društva za estetsku medicinu (HDEM).

 

Kontakt telefon

+385 91 534 9619

Radno vrijeme

Pon, Sri, Čet: 14:00-20:00

Uto, Pet: 08:00-14:00

E-mail adresa

antonijela.vacula@gmail.com