Estetska medicina

Profhilo skin booster tretman

 

Profhilo je inovativni proizvod koji poboljšava kvalitetu tkiva i remodelira kožu.

Hijaluronski biorevitalizatori dubinski hidratiziraju kožu čime se postiže svježina i blistavost kože, stimulira se proizvodnja fibroblasta čime koža postaje čvršća, zategnuta, ubrzava se sinteza kolagena što usporava starenje kože i pojavu bora.

Profhilo primjenjujemo na način da se na svakoj strani lica odredi 5 točaka na kojima će se preparat unijeti uz pomoć tanke igle.

U jednom tretmanu lica unese se ukupno 2 ml Profhilo preparata.

Učinak preparata počinje biti vidljiv nakon 1 tjedana nakon prve aplikacije te je potrebno ponoviti tretman nakon mjesec dana kako bi se dobio puni učinak.

Rezultati

 

Poboljšanje izgleda kože vidljivo je odmah nakon tretmana, a prvi efekti revitalizacije vidljivi su nakon 10-ak dana.

Hijaluronska kiselina prodire u dublje slojeve kože koja postaje hidratizirana i sjajna bez povećanja volumena. Rezultati mogu biti vidljivi i do 9 mjeseci.

Preporuča se učiniti dva tretmana u razmaku od mjesec dana.

Profhilo skinbooster je ujedno i kolagen stimulator jer potiče proizvodnju kolagena i elastina. Profhilo učvršćuje kožu, popravlja kvalitetu i uklanja bore. Visoka koncentracija kolagena od 32 mg/ml čini ga jednim od najtraženijih proizvoda ove grupe.

 

PRX tretman

 

PRX-T33 je visoko učinkovit, neinvazivni postupak biorevitalizacije kože koji ne uključuje igle! Patentirani gel PRX-T33 nanosi se na kožu posebnom tehnikom, potičući tako biorevitalizaciju kože.

Nakon tretmana, koža postaje čvršća i sjajnija, a ten postaje ujednačeniji.

Ova terapija pogodna je za sve tipove kože i vidljive rezultate pruža odmah, što je čini odličnim izborom za “skinboosting” pri važnim događajima gdje želite izgledati najbolje.

PRX-T33 je gel koji se nanosi na kožu posebnom masažnom tehnikom, pružajući trenutačno vidljivo estetsko poboljšanje kože. Terapija osigurava dubinsko vlaženje kože i potiče stvaranje novog kolagena s redovitim ponavljanjem.

 

PRX-T33

 

Sastav gela je patentiran i temelji se na niskoj koncentraciji vodikovog peroksida (H2O2) i 33% trikloroctene kiseline (TCA), uz dodatak kojčne kiseline. Inovativna patentirana formula gela omogućuje kombinaciju učinaka vodikovog peroksida i trikloroctene kiseline za učinkovitu stimulaciju i biorevitalizaciju kože.

Preporučuje se najmanje tri terapije s razmakom od najviše 10 dana radi postizanja dugoročnih rezultata, a zatim terapiju treba ponavljati svakih 6-8 mjeseci. Mnogi se odlučuju za samostalan tretman prije važnih događaja zbog odmah vidljivih rezultata.

Nisu prikladni kandidati za terapiju PRX-T33 osobe koje imaju seboroični dermatitis, iritiranu kožu, alergiju na kojičnu kiselinu, su trudne ili doje, te imaju kožne osipe ili herpes.

 

Cijene tretmana

PRX-T33

 

PRX-T33 biorevitalizacija kože

• lice 120 EUR
• lice i vrat 150 EUR
• lice, vrat i dekolte 190 EUR
• dekolte 70 EUR
• vrat 70 EUR
• dekolte i vrat 120 EUR

 

Cijene tretmana PROFHILO

• PROFHILO – 1 tretman 350 EUR
• PROFHILO – 2 tretmana 700 EUR
• PROFHILO – 3 tretmana 1050 EUR